dimecres, 17 de juny del 2009

Una aportació de nivell, ... gràcies!!!

El PP proposa reconvertir en jubilacions anticipades alguns dels acomiadaments d'Ercros El PP de Tarragona ha mostrat el seu suport als 28 treballadors afectats a Tarragona i 51 a Flix, i proposa que alguns dels acomiadaments es puguin reconvertir en jubilacions anticipades El diputat del PP, Rafael Luna, ha titllat 'd'incomprensible' que el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté (nascut a Flix), i primer secretari del PSC al Camp 'no hagi recolzat i buscat solucions efectives per evitar els acomiadaments previstos'. Així mateix, en un comunicat, Luna també ha criticat el silenci del germà del delegat, Antoni Sabaté, actual coordinador d'Acció Territorial del PTOP a les Terres de l'Ebre, i alcalde de Flix durant setze anys. 'Encara és més incomprensible que tampoc hagi manifestat el seu recolzament als treballadors més enllà d'una visita de cortesia a l'empresa la setmana passada per fer-se la foto. Demostren, un i l'altre, que els importa ben poc els problemes existents al territori on, teòricament, governen', ha afegit. ACN
El que em resulta incomprensible és que qualsevol tema valgui per alguns per treure’n partit polític i a més entrant des de la demagogia, la ignorància i la mala baba en un terreny personal que hauríem d’aprendre a respectar. No faré el llistat de totes les trucades, reunions, gestions fetes aquests darrers dies per molta gent vinculada i no al nostre municipi, però en particular la Directora de Comunicació Aurora Masip, i també Antoni i Xavier Sabaté, sense foto, que comença a ser una fixació, i una frase potser massa fàcil; a la foto si hi surts perquè hi surts i si no, perquè no hi eres. D’agrair per sobre de tot és l’extraordinària aportació que fa el PP en boca del seu diputat Rafael Luna demanant jubilacions anticipades enlloc d’acomiadaments, de ben segur que com que ningú hi havia pensat, en les negociacions amb l’empresa hi haurà un abans i un després de la aparició en escena de la clarividència del PP. No cal sinó agrair aportacions tan encoratjadores, desinteressades i compromeses en aquests moments difícils que ens toca viure.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Òscar, t'he intentat enviar 1 correu i me'l retorna.

Anònim ha dit...

Rafa Luna, igualet que un elefant entran a una "cacharreria", ... destraler, tard, desubicat, torpe i elefant

Unknown ha dit...

Ja sé que aquest post no es el mès indicat per felicitar.te,però la ocasió s' ho val.

Moltes felicitats Oscar pel nou càrrec,i també als companys regidors de tot l' ajuntament de Flix.
ànims i endavant

Et felicito per fer esment del company de partit Candi, vaig tenir la sort de compartir amb ell moltes xerrades quant feia jo també de regidor a Riba-roja.