diumenge, 14 de desembre del 2008

Caramelles al desembre

La jornada de portes obertes que ha celebrat Oliflix avui diumenge 14 de desembre ha fet que es donessin dos fets bastant insòlits. D'una banda hem sentit cantar caramelles sense necessitat d'esperar a dissabte de pasqua i en un marc d'allò més curiós, dins del molí de Butxaquina, avui propietat d'Antonio Rey que el continua tenint en funcionament molturant en fred amb les pedres. L'altra anècdota potser fins i tot podria esdevenir històrica, si més no en l'àmbit de les caramelles, ja que atenent a la memòria d'alguns dels caramellaires presents, en 57 anys d'història de caramelles mai havien estat dirigits per una dona, i avui dirigia Núria Lazcano. Un agradable punt final a un matí fred que havia començat amb gust de clotxa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aturem els projectes de parcs eòlics.
http://doblepensament.blogspot.com/2009/01/campanya-no-als-parcs-elics-flix.html

Adhereix-te!

nando ││││ ha dit...

Oscar, igual que he deixat un comentari al blog del Pere Muñoz te'l deixo aquí, aprofitant les facilitats d'internet. Per cert, sóc el mitjà de la farmàcia de baix, per si no m'ubiques.

El fet és que estic molt preocupat per les declaracions del xavier sabaté, company teu de partit.

http://blocs.tinet.cat/blog/xavier-sabate/category/97/actualitat/2009/03/16/responsables-amb-els-propis-residus-i-salou-i-tarragona

Espero que es respecti la decisió de l'ajuntament i del consell comarcal (aprovada per moció) de no permetre la instal·lació de cap cementiri nuclear.

El nostre futur no s'ho pot permetre. No podem ser (encara més) la sala de màquines / abocador dels ppcc.

I crec que és molt necessari que surtin veus que deixin ben clar quina és la posició oficial.
Com a mínim dels governs municipals i comarcals, per així saber a què atendre'ns.
El que vingui de fora ja és una altra cosa.

Salut,