dijous, 3 de febrer del 2011

No sóc candidat

A l’assemblea de l’Agrupació local del PSC d’ahir dijous dia 2 de febrer vaig anunciar la meva intenció de no tornar-me a presentar com a candidat a l’alcaldia. Una decisió que feia ja mesos que havia plantejat i que respon a la convicció que amb 16 anys dedicat a la política local era moment de plantejar-se un relleu, més quan aquest es fa amb les garanties de preparació i experiència que necessita l’alcaldia de Flix i que aporta sens dubte qui va ser proclamat candidat, Marc Mur Bagès.

Encara no és moment de fer balanç perquè queden mesos de feina amb alguns temes importants pels propers anys, però sí puc avançar que considero haver tingut el privilegi de viure i participar junt amb molts companys, amics, professionals i treballadors, en una important època de transformació del municipi, amb moments també molt difícils a nivell econòmic i social, però amb la il·lusió, la imaginació i les ganes de treballar pel poble des d’un front comú en què ha primat sempre l’interès de Flix.

Recordo haver estat sempre en alguna activitat social, participativa, teatre, ràdio, col·lectiu “Lo canyís”, escola, Ajuntament... espero poder seguir fent coses des de qualsevol àmbit que pugui dur alguna cosa de profit al meu poble i pugui alhora satisfer el meu compromís personal amb ell i la meva gent.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

M'alegro infinitament de la seva decisió, i. ...... feu-nos un favor NO TORNEU

Anònim ha dit...

Vergonya hauríeu de sentir els que feu este tipus de comentaris! Mai he votat a Oscar Bosch ni a la seva llista a les eleccions municipals, però admiro el seu esforç per canviar un model de poble, resignat a anar de 6 a 2 i de 2 a 10.
Qui critica, però no fa res, es ridiculitza i es desacredita.

Oscar, gràcies pel teu temps.

Fins aviat,

Anònim ha dit...

Abans de parlar i fer comentaris que crec que seria necessari saber que s'ha fet i que no s'ha fet. I com diu una persona important del poble és perd un bon element. Tot i que, es presenta un bon element, perquè l'esglao que queda és alt, i s'haurà d'estar a l'altura.

Sort Oscar. Gràcies.

Anònim ha dit...

Abans de parlar i fer comentaris que crec que seria necessari saber que s'ha fet i que no s'ha fet. I com diu una persona important del poble és perd un bon element. Tot i que, es presenta un bon element, perquè l'esglao que queda és alt, i s'haurà d'estar a l'altura.

Sort Oscar. Gràcies.

Anònim ha dit...

Ha estat un mandat molt, molt difícil, vist des de fora. Penso que vas entrar en un moment força delicat i amb l'ajut de tots, poc a poc s'anant passant.
No facis cas de segons quins comentaris. Gràcies pel teu esforç.
Vull donar la més sincera enhorabona a Marc, crec que ho pot fer molt bé.

Enhorabona a tots dos!!!!

I......"a palabras necias oidos sordos"

Jaume Masip Llop ha dit...

El mínim que es mereix una persona que ha dedicat 16 anys de la seva vida a la comunitat és respecte i reconeixement.
I també estaria bé que tothom donés la cara, tant si els comentaris van en un sentit o en un altre.
Óscar i tota la resta de gent que ho llegeix ho agrairia.

enric ha dit...

Be Oscar, em sap greu la teva decissió però també entenc que 16 anys són molt anys i cremen. Sol em resta donar-te les gràcies per la teva dedicació i per la teva feina feta pel poble de Flix.
Una abraçada i sort!

eva_yam ha dit...

16 anys!! deu ni do!! respecto la teva decisió i solament desitjar-te que et vagi bé amb aquesta nova etapa!!

Com diu el meu germà, gràcies per la teva dedicació al nostre poble!!
El meu pare et tenia un gran carinyo ja què durant bastants anys vau treballar junts pel poble!! Segon ell, quan parlava de tu, sempre em deia que que erets una bellisima persona i un gran company!! sempre estaves quan et necessitava.

Una abraçada ben forta.
Eva de Floreal

Anònim ha dit...

Tan de bo tots els polítics fossin tan nobles com tu: lluny de cercar privilegis personals has mantingut un poble d'esquerres que sovint poso d'exemple: piscines municipals d'alta qualitat amb preus populars, Festes Majors d'abast per a tothom, Diagnòstic del municipi, Pla de Desenvolupament Comunitari (recordes?), assessorament i motivació a emprenedors, infinitat d'arranjaments i obres urbanístiques,...

Deixes la feina molt ben feta i documentada (que, tot i ser llògic, no acostuma a fer-se així) El següent que vingui podrà continuar-la o modificar-la, sense haver de començar de zero.

Felicitats per la feina tan ben feta.Per mi ets un model a seguir.

Eva Jordà

Anònim ha dit...

a un poble feixista com Flix no es pot donar la cara, i considero que posar Marc Mur al cap de la llista es passar a la gillotina.

Anònim ha dit...

Hola Oscar,
Es el primer cop que escric al teu blog be de fet es la primera vegada que ho faig a tots en general.
Estic completament d'acord amb el que diu l'Eva Jorda.
Jo tambè et felicito i espero que no canvïis mai.
Una abraçada ben forta.

Una amiga