diumenge, 9 d’agost del 2009

Bona feina!

Qualsevol que hagi passat per una junta, o hi sigui, perquè és un càrrec que sol durar molts anys, sap que és difícil mantenir activa una entitat i ho és més encara aconseguir cares noves, en aquest cas joves esportistes que n'assegurin el futur. Això passa en determinats moments dolços del cicle de vida del club. Dissabte va tenir lloc una cursa de llaüts de la lliga de l'Ebre i el Club Nàutic va participar amb tripulació A i B tant en categoria masculina com femenina, avui eren a Lloret a remar a la lliga catalana i entre el seus projectes de l'any vinent tenen el de comprar un segon llaüt. Viuen un bon moment, com el Club de Tennis , que fa uns dies celebrava les seves 24 hores i amb una escola que se'n va al centenar d'alumnes encara el repte de renovar la segona pista. El Club Patí, que dissabte va celebrar l'anual partit de veterans, va propiciar una foto que feia temps que no es veia, la de les joves patinadores a primera fila. Per a la gent que sempre estira, l'esforç no és menor, ni més fàcil, però la satisfacció pels resultats segur que ajuda força. Bona feina!

1 comentari:

Francesc Castellví Esteban ha dit...

Gràcies Oscar, per aquests comentàris d'ànim.En el meu nom i en el de la gent del patinatje, nàutic,hoquei i altres Clubs del nostre poble t'agraim l'esment.
Crec que cal donar molta mes importància a la tasca que tota aquesta gent fà,en bé de la socialització, educació i formació com a persones i ciutadans dels seus socis i practicants.
Pitoi.