dissabte, 18 d’agost del 2007

Més titulars de festa

Dijous i divendres hem sortit a la portada del diari Ebre. Un titular, aquest cop sí, més de festa major. El dia 16 reflectia la victòria de la Marta per segon cop enguany. Quan d'aquí uns anys "Lo Flix d'abans" rebi els records de la dècada de finals del segle XX, de segur que en dedicaran més d'un als germans Joan Carles i David Garcia, veritables llaguters moderns. De la força dels seus braços, però sobretot de la del seu cor, ha anat reviscolant una afició al riu i a la barca com ho demostra el nombre de remers que mobilitza el Club Nàutic de Flix.
Han passat molts anys des de la primera puntona, la Mª Pilar que perdia amb la Esox, felicitats doncs, un titular merescut.
L'altra portada és per al carnaval d'estiu del dia 16 que sembla animar cada cop més gent a sortir al carrer. Molta gent ha participat a l'edició d'enguany, i això, en festa major, és l'objectiu principal i el que deixa més bon regust tant als assistents com a la comissió organitzadora. Ja tenim doncs unes quantes tardes fixes al programa de les festes, les

puntones, el carnaval, l'escuma.....