dissabte, 7 d’abril del 2007

La riada malmet els embarcadors

L'embarcador de Móra d'Ebre ha quedat bastant malmès per la riada. Altres instal·lacions de riu avall també han patit desperfectes importants, afortunadament no ha estat el cas del de Flix, que de moment aguanta l'empenta del cabal que baixa pel riu. La campanya de navegació de cara a l'estiu haurà de comptar amb algunes reparacions extraordinàries per part de l'IDCE, organisme encarregat de la navegabilitat. De cara a l'estiu també, ja que no ha pogut ser per Setmana Santa com estava inicialment previst, disposarem de la senyalització turística a tots els pobles de la Ribera. Si fa uns dies parlàvem de la inauguració a Benissanet ara n'hi ha altres d'instal·lats a Miravet i a Móra d'Ebre.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Aquestes riuades , imprevisibles , poden fer una malurada quan es comencin les obres de descontaminació de l'embalse de flix .

Si la contaminació ha estat sempre al seu lloc tot i les riuades ... no us sembla que seria millor no tocar-les .

Quan val una autopista TORTOSA-LLEIDA ?

Per comparar el que costarà descontaminar l'embalse .

salut

Oscar Bosch Pujol ha dit...

Sembla que les riuades poc o molt arrosseguen contaminació, segons els estudis que s'estan fent. Si ho treuen deixarem de pensar que tots els peixos del riu que es moren són culpa de Flix. El cost és alt, però els 23 qms del tercer carril a l'AP7 ja s'hi apropava. Acabem-ho ara!